Buiten normale openingstijden eten of supermarkt in Utrecht

’s ochtends vroeg, ’s avonds of ’s nachts geen eten meer in huis en de supermarkten al dicht? Dit zijn de mogelijkheden in Utrecht (per 30-04-2019):

 • Allereerst: zit je zonder eten, dan heb je hieronder 24 uur per dag opties in Utrecht, elke dag van de week, in de vroege ochtend, late avond, ’s nachts of zondagochtend. Geen eten in de late avond of nacht? Je kan ook gewoon naar bed. Het lichaam kan gemakkelijk een paar uur zonder eten;
 • Er zijn (voor zover bekend) geen nachtwinkels in Utrecht, maar je kan op verschillende plekken ’s nachts wel eten halen, zie onder;
 • De avondwinkel in Utrecht is de Boon’s markt (supermarkt elke dag van de week tot 00:00 uur open), zie onder. Dus zelfs na 22:00 uur of 23:00 uur kan je hier nog rustig boodschappen doen (volledig assortiment en ze verkopen sigaretten). Verder zijn er nog vele opties in Utrecht, lees verder;
 • En de Jumbo op de Merelstraat (Vogelenbuurt) opent om 07:00 uur (m.u.v. zondag). De Plus supermarkt op de Adriaan van Ostadelaan, Utrecht, gaat ook elke dag om 07:00 uur open (m.u.v. zondag). Lees verder;
 • Zin in een vers broodje in de vroege ochtend? Maandag t/m vrijdag gaat De Broodzaak (Utrecht Centraal) om 05:00 uur open, zaterdag om 06:30 en zondag om 07:00 uur. Check hier de openingstijden;
  (let op; OV chipkaart nodig met 20 euro saldo om door de NS poortjes te kunnen, 10 euro wanneer je NS abonnement hebt. Anonieme kaart kopen of opladen kan buiten de poortjes. Er wordt vanzelfsprekend geen saldo afgeschreven);
 • De laatste supermarkten in Utrecht sluiten elke dag om 22:00 uur, ook op zondag (m.u.v. Boons supermarkt) (Google op: AH winkels of Jumbo winkels voor openingstijden van die supermarkten). De Albert Heijn op de Burgemeester Reigerstraat is op zondagavond tot 22:00 uur geopend;
 • Op zondagochtend gaan de eerste supermarkten om 10:00 uur open (dit zijn er velen!) (Albert Heijn to go op Utrecht Centraal is al om 06:00 uur open);
 • Boon’s markt (supermarkt), vlakbij Oudegracht, 7 dagen p/w geopend tot 00:00 uur. Dit is de avondwinkel van Utrecht;
 • Er zijn een aantal tankstations open tot 23:00 uur. Maar tankstation Esso, Einsteindreef 11, in Overvecht is zelfs 24 uur per dag geopend, 7 dagen per week. Ze verkopen o.a. sandwiches daar. Mocht je ’s nachts sigaretten nodig hebben, dan kan je daar terecht;
 • AH TO GO op Utrecht Centraal is aan het begin van de nacht nog gepend, bekijk hier: openingstijden AH To Go Utrecht CS. De winkel opent elke dag om 06:00 uur ’s ochtends de deuren, ook op zondagochtend. (AH to go verkoopt sigaretten);
  (let op; OV chipkaart nodig met 20 euro saldo om door de NS poortjes te kunnen, 10 euro wanneer je NS abonnement hebt. Anonieme kaart kopen of opladen kan buiten de poortjes. Er wordt vanzelfsprekend geen saldo afgeschreven);
 • Burger King op Utrecht CS is aan het begin van de nacht nog gepend. Klik hier voor de openingstijden. In het weekend (vrij-za en za-zo) veel langer (let op; OV chipkaart nodig met 20 euro saldo om door de NS poortjes te kunnen, 10 euro wanneer je NS abonnement hebt. Anonieme kaart kopen of opladen kan buiten de poortjes. Er wordt vanzelfsprekend geen saldo afgeschreven);
 • Verder zijn er 2 snoepautomaten op Utrecht CS onder spoor 1 en 2 (trap omlaag nemen daar) voor als je echt vreselijke honger hebt. Snelle Jelle of een gevulde koek voor als je erge ‘honger’ hebt. Deze zijn uiteraard elke dag 24 uur per dag toegankelijk. (let op; OV chipkaart nodig met 20 euro saldo om door de NS poortjes te kunnen, 10 euro wanneer je NS abonnement hebt. Anonieme kaart kopen of opladen kan buiten de poortjes. Er wordt vanzelfsprekend geen saldo afgeschreven);
 • In de nacht van donderdag naar vrijdag, de nacht van vrijdag naar zaterdag en de nacht van zaterdag naar zondag, is de Kiosk op Utrecht Centraal 24 uur lang geopend. Zie openingstijden;
 • Je kan ook eten bestellen via Thuisbezorgd, heb je op dit moment geen geld, dan kan je betalen via PayPal. Dus met PayPal saldo of per PayPal automatische incasso, mocht dit aan staan in jouw account;
 • Patatzaken zijn rondom Neude (centrum) elke dag tot in de nacht / vroege ochtend geopend (3 stuks). En verder nog 1 op de Voorstraat, tegenover de Plus (snackbar Huzur) ;
 • Zit je ’s nachts zonder eten dan kan je ook bij de McDonalds terecht. Het restaurant op de Oudegracht is vrijdag, zaterdag en zo-nacht 24 uur lang geopend (nacht van zondag op maandag dus dicht). De vestiging op de Lange Viestraat, langs de busbaan, is zaterdag en zondagnacht 24 uur geopend (dus niet in de nacht naar maandag) ;
 • Verder is er een 24 uurs tankstation geopend elke dag, op Overvecht (Esso,
  Einsteindreef 11 nabij Zandpad), zij verkopen sandwiches;
 • Verder is er natuurlijk ook nog thuisbezorgd; een paar bezorgrestaurants sluiten laat;
 • En er zijn nog wat kebab / dönerzaakjes tot laat open, op de Amsterdamsestraatweg, Utrecht;
 • Sigaretten nodig? Diverse patatzaakjes hebben sigaretten waaronder Snackbar Huzur op de Voorstraat (sigaretten automaat). Ze zijn dagelijks tot 05:00 of 06:00 uur geopend (afhankelijk van de dag). En uiteraard tankstation Esso, 24 uur geopend, zie boven. Evenals de AH to GO op zondagochtend al om 06 uur;
 • Avondwinkel (avondsupermarkt) in Utrecht, in de omgeving van de Oudegracht, binnenstad, die dagelijks tot 00:00 uur geopend is. Dit is Boon’s markt (supermarkt). Hier staan de openingstijden:
  https://www.boonsmarkt.nl/winkel/boons-markt-utrecht/ .
 • Je kan ook met de auto een stukje naar een McDonalds in de omgeving van Utrecht rijden die elke dag 24 uur lang geopend is, zie de website van MC donalds voor de openingstijden.

Dit artikel is opgesteld door de beheerder van Overzicht.info. Wil je iets melden of een tip geven aan anderen, laat hieronder dan even een reactie achter:

Plaats een reactie