JUISTE openingstijden van AH TO GO, Utrecht CS

De juiste openingstijden van AH TO GO op Utrecht Centraal (Jaarbeurszijde), naast Starbucks) zijn (telefonisch gecontroleerd op 30 april 2019):

Ma t/m do: van 06 uur tot 01 uur ’s nachts;
Vrijdag, za: van 06 uur tot 02 uur ’s nachts;
Zondag: van 08 uur tot 01 uur ’s nachts;

Op Google en op de website van AH wordt dit niet juist weergegeven. (update 09-05-2019: hier worden de openingstijden correct weergegeven:
https://mijnstation.nl/nl/utrecht/op-dit-station/) Je hebt wel een OV chipkaart met voldoende saldo nodig om de winkel te kunnen bereiken. Lees verder.

Deze AH to go bereiken
Komend vanaf de Jaarbeurs, loop je naar de ingang van het station en 1 min. later vind je deze AH to go. Houd er rekening mee dat het station met poortjes is afgesloten. Er dient minimaal 10 (voor abonnementhouders) tot 20 euro op je chipkaart te staan om het station te kunnen betreden en dus ook deze AH to go. Opladen is uiteraard mogelijk daar. Er wordt geen saldo van de kaart afgeschreven wanneer je weer uitcheckt bij het verlaten van het station. Buiten de poortjes (gebied waar je toegang hebt), heb je de mogelijkheid een anonieme OV chipkaart te kopen (€20 is dus vereist!), zodat je kan inchecken om bij de AH to go te kunnen komen. Gaat geen saldo van de kaart af na te zijn uitgecheckt. Voor zover ik weet is het verboden is zonder chipkaart of vervoersbewijs in het gebied met poortjes aanwezig te zijn. Je hebt dus echt voldoende saldo nodig om bij de AH to go te kunnen komen.E

s avonds of ’s nachts of in de vroege ochtend eten nodig in Utrecht?
Lees ook:
https://www.plaatsiets.nl/2019/05/01/buiten-openingstijden-eten-of-supermarkt-in-utrecht/Plaats een reactie