Ga goedkoop spinnen bij Fit For Free: lees mijn ervaring

Eerder geplaatst op deinformatieman.webs.com. Fit for free. Het is een nieuwe fitnessketen gevestigd in verschillende steden als Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Groningen, Assen, Den Haag. Ze zitten echt overal. Ook in jouw buurt is het dus mogelijk om jezelf in te schijven voor fitness tegen een hele lage prijs. Al voor slechts 16 euro per maand kun je onbeperkt fitnessen (dit bericht is opgesteld in 2010, prijzen kunnen intussen verhoogd zijn). Bekijk een voorbeeldles van Club Virtual spinning bij Fit For Free:

Wil je ook thuis iets doen aan fitness? Bekijk dan deze training.

Even een belangrijk bericht uit de grond van mijn hart: als jij wilt afvallen of een slanker lichaam wilt opbouwen, vet verbranden, fitter wilt worden etc. of wat dan ook, ik meen het, werkelijk waar, spinning bij Fit For Free of Basic Fit is dan één van de beste dingen die je kan doen. Waarom daar? Omdat de trainers (vooral Evert van der Zee) je vooruit pushen en daardoor daadwerkelijk tot resultaat komt. Op een beeldscherm in de sportschool, wordt je gecoacht om vol vaart te spinnen, sprinten en op normaal tempo. Juist de duur van de training en de intensiteit, zorgen voor een zeer goed resultaat. Maximaal resultaat, bij maximale inspanning. Bovendien is dit de goedkoopste manier om aan spinning te doen. Amper 20 euro per maand en elke dag mogelijk, zolang je maar wilt, binnen de openingstijden. Kies daarom voor deze manier van fitness, wanneer je eerst flink vet wilt verbranden. Ik ken geen betere methode. Wellicht hardlopen. Bekijk dit overzicht: https://www.gezondheidsnet.nl/overgewicht-en-afvallen/met-welke-sport-verbruik-je-de-meeste-calorieen (spinning valt onder racefietsen wanneer je op hoog tempo fietst).

Als je al langer twijfelt om naar de sportschool te gaan en wat gewicht te verliezen is dit misschien hét moment om een beslissing te nemen. Voor zover ik weet is het nergens anders mogelijk om tegen zulke lage prijzen (15/16 euro per maand) onbeperkt te fitnessen. (dit bericht is opgesteld in 2010, prijzen kunnen intussen verhoogd zijn)

BELANGRIJKE TIP: bekijk deze video en krijg direct energie en zin om te gaan spinnen bij fit for free.

En zoals bij de meeste grote fitnesscentra het geval is, moet je vaak vooruit betalen. Dat is bij Fit For Free echter niet het geval. Hier kun je je fitnessabonnement gewoon per maand betalen middels automatische incasso. Handig, makkelijk, snel.

Fit 4 Free biedt niet alleen laag geprijsde fitnessabonnementen aan, ze hebben zelfs de mogelijkheid om deel te nemen aan groeplessen en spinning.

Spinning is een workout die helpt om je fitter, slanker en leniger te maken. Spinning is simpelgezegd een training van 45 minuten tot een uur op een fiets waarbij je probeert om het hele traject af te leggen op een hoog tempo. Het is dus fietsend op een verhoogd tempo een parcour afleggen. Super effectief en een echte vetverbrander. Als je hieraan mee wilt doen heb je wel een goede conditie nodig.

Natuurlijk is fietsen op je eigen tempo ook mogelijk, maar ik adviseer je om eerst je conditie op te bouwen met één van de vele andere toestellen bij Fit-For-Free en vervolgens pas na een paar weken met spinning te beginnen om het maximale uit je spinningles te halen. Spinning gaat je echt snelle resultaten geven. Je zal merken dat je snel veel vet verbrand, leninger word, relaxter en een veel betere conditie krijgt. Mogelijk raak je er zelfs aan verslaafd, zo leuk is het. Je betaalt overigens niets extra’s voor de spinninglessen en je word middels een groot plasmascherm goed begeleid door een ervaren instructeur (virtuele spinning van virtual sport).

>> Wil je ook thuis iets doen aan fitness? Bekijk dan deze training.

Verder is er een enorm aanbod van crosstrainers en een groot aantal hardloopbanden, heel veel fietsen, en een verbazingwekkend groot krachttraining gedeelte. Het is in de avonden altijd lekker gezellig druk.

Personal trainer nodig? In de ochtenden en avonden staat er een trainer voor je ter beschikking en mocht je echt een uur begeleiding nodig hebben dan betaal je daar een tientje voor.

Trainingsschema nodig? Bij de vestiging ligt je favoriete trainingsschema al voor je klaar.

Fit For Free is doordeweeks geopend van 0700 tot 2300 en in het weekend van 0900 tot 1600 uur. (bericht is opgesteld in 2010, dus kan intussen veranderd zijn) Tevens ontvang je een gratis sportpakket en/of geldbonus als je een nieuw lid aanbrengt. Kijk voor meer informatie op de website van Fit For Free.

Inschrijven is super makkelijk. Ga naar de balie van één van de sportcentra en schrijf jezelf in. Geld meenemen hoeft niet. Deze sportschool maakt gebruik van een automatische incasso.

Wat heb je nodig voor Fit For Free fitness?

– motivatie

– drinken/water/bidon

– handdoek

– sportschoenen

– shirtje, broekje

Ik heb dit korte artikeltje geschreven om je te informeren over sporten bij F4F en om al je vragen over Fit For Free te beantwoorden dus als je vragen hebt, stel ze dan hieronder als comment. Typ simpelweg je naam en je vraag in en ik reageer snel terug.

Wil je ook thuis iets doen aan fitness? Bekijk dan deze training.

Afsluitend kan ik je ervan verzekeren, dat spinning op deze manier (dus via Club Virtual) werkelijk één van de beste manieren is om zo snel mogelijk vet te verbranden. Heb het zelf vroeger ook gedaan en het was werkelijk licht verslavend voor mij. Doordat je heel intensief in de beweging zit, merk je ook dat je veel vet verliest. Daardoor wil je keer op keer op keer, weer spinning, omdat je op zoek bent naar een snelle manier om af te vallen en juist dat, daarmee kan worden bereikt. Vandaar dit enthousiaste artikel over spinning bij fit for free. Tegenwoordig is er ook Basic Fit, waar spinning mogelijk is. Ik denk persoonlijk, dat spinning één van de snelste manieren is om af te vallen en/of fit te worden, omdat de intensiteit zeer, zeer hoog is. En het dus veel effect heeft. En bij fit for free kan dit heerlijk goedkoop.


Reacties op dit artikel:

Goedenavond,

Op welke dagen en tijden worden er spinning lessen gegeven?
Of zijn er geen lessen?

Alvast bedankt!

Tineke

Elk uur worden er virtuele spinning lessen gegeven. Een fantastische ervaring is dat. Kijk op virtual-sport.com. Dat zijn de indoor spinning lessen waaraan je kan deelnemen bij Fit For Free, elk uur. Er is dus geen echte instructeur aanwezig. Je kijkt naar een scherm. Het is super, super leuk om te doen, je krijgt er een strak en slank figuur van en vooral een goede conditie.

Elk uur wordt er spinning gegeven voor ClubVirtual (virtuele spinning) van 07:00 uur in de ochtend tot 22:00 uur in de avond kan je spinnen. Erg leuk en goed voor je conditie. Wel zwaar, maar zeer effectief. Aanrader.

Jill vraagt: is spinning ook in arnhem?

Ja, ook in Arnhem! Voor vragen kun je altijd contact opnemen op arnhem@fitforfree.nl – maar ook in wil je graag helpen en je vragen beantwoord. Fit For Free spinning in Arnhem vind je op de Tivolilaan 205. Elk uur een spinning les! Veel plezier.

Dankje wel voor het snelle antwoord! Ik had het ook al gemaild naar fit for free arnhem, en had ook al reactie terug. Dus ik ga mij maar ook vanavond opgeven!!

groetjes

Oké, veel plezier. Fit For Free is echt een leuke plek om te sporten en het is echt lekker goedkoop. Have fun!

Kunnen jullie ook training schema’s opsturen via de mail, of is dat niet mogelijk?

Mvg R.

Ano schrijft: ideaal voor iemand die wil beginnen ? daar denk ik net even iets anders over aangezien je abbonementen hebt van een jaar…. terwijl veel beginners alweer afhaken na een paar maanden. verkooppraatje.
Hassan vraagt: Hoe oud moet je zijn om te fitnessen bij fit for free ( voor cardio en krachttraining )

 

X schrijft: Graag raad ik iedereen even aan de naam FFF nog even goed de Googlen. De hits en negatieve ervaringen op sites van Radar, Consumentenbond e.d. zijn ontelbaar. Ik heb ook zeer slechte ervaringen met deze boevenclub. Zouden opzegbrieven niet ontvangen, zouden geld overmaken (4x) en intussen 40ct per minuut pakken op de heldesk en rente op geld dat ze aan opzeggende klanten verschuldigd zijn. De sportschool zelf is smerig en te druk.

Younes schrijft:

hoi,

ik ben 14 jaar en kan ik hier dan ook meedoen?

Franklin schrijft: Na verschillende sportscholen uiteindelijk terechtgekomen bij 4F4 (of was het nou F4F ? Ggapje ! !) ; ik ga alleen maar voor het spinnen . . . . . . .
Tijdje ertussenuit geweest en afgelopen week weer begonnen ; wederom heel leuk ontvangen ; de noodzakelijke verbeteringen goed aangepakt, douche, spinningruimte uitgebreid, ventilatie kan beter, maar daar wordt aan gewerkt is mij verzekerd door de bedrijfsleider, sportdrankfaciliteit voor weinig meer op het al redelijke maand-tarief , goed DVD-systeem met mogelijkheid het programma naar eigen wens aan te passen; kortom meer dan het minimale voor minder dan minimale kosten . . . . . . leuk en hartelijk personeel (beangrijk ! ! ! ),. Nee ondanks de negatieve reclame af en toe heb ik als gewone indoorsporter alleen maar goede ervaringen met Fit For Free ! ! ! Van de week mijn vrouw aanmelden, die ander sportinteresses heeft . . . maar daarvoor ook goed terecht kan bij F4F ! ! !

Plaats een reactie