Zeer snel geld verdienen met je microfoon (gratis download)

Bron: geldverdieneninternet.123forum.nl
Als je snel bent… Hier is de link naar een pagina die ik ben tegengekomen op de Twitter pagina van Casper Camps waarmee je een product twv 97.00 euro direct gratis kan downloaden in ruil voor een twitter bericht. Je kan het product in natura betalen door een Twitterbericht uit te doen dat je dit product gratis hebt kunnen downloaden (pay with a tweet).

Dit is een download met informatie over hoe je met het snel maken van audio-producten (MP 3 opnames met waardevolle informatie), zeer snel geld kan verdienen door potentiële klanten die de waardevolle informatie willen verkrijgen.

Dus als je in korte tijd een eigen product wilt kunnen verkopen en geld wilt verdienen op internet, ga dan nu naar: http://www.caspercamps.nl/verdien-geld-met-je-microfoon/gratis.html (of bekijk de link in web archive).

Wees wel heel snel want ik weet niet hoe lang hij de pagina online houd. (zal nog wel maanden duren, maar toch)


Ik heb dit vanmiddag gedaan, betaald met een tweet zeg maar.

Eerlijk gezegd ben ik nu een stuk minder onder de indruk van Casper, dat hij hier normaal gesproken 97 euro voor durft te vragen snap ik echt niet! De informatie die hij geeft is niet perse slecht, en er is geen woord van gelogen. Ik had er persoonlijk denk ik gewoon een stuk meer van verwacht, en zoals ik het nu zie (ik ga morgen nog maar een keertje luisteren) ben ik bang dat ik ook een van de (weinige) zou zijn die zijn geld terug wou hebben.


Ik sluit dit topic nu vanwege de omschakeling naar een nieuw forum over geld verdienen via het internet

Het nieuwe forum is recent online gegaan en u bent nu van harte welkom om vragen te stellen en berichten te plaatsen.  Op dit oude forum kunnen geen nieuwe berichten meer worden geplaatst.

Maak nu in minder dan 2 minuten een gratis account aan op het nieuwe forum en doe mee!

Open a.u.b. een nieuw topic op het nieuwe forum over geld verdienen op internet via de onderstaande link om verder te kunnen praten over dit onderwerp.

http://www.geldverdienenopinternetforum.nl

Dus, klik op de bovenstaande link om naar het nieuwe forum te gaan en stel vragen over het online geld verdienen, deel tips met anderen of open zelf nieuwe onderwerpen.

Tevens is het mogelijk om op het nieuwe forum verder te discussiëren over het onderwerp van dit topic.

Bedankt voor uw medewerking.

Plaats een reactie